En bastu med en Aito-ugn är alltid något speciellt. Det handlar om att koppla av och att koncentrera sig på det äkta. Aito-batuugnar kan hittas likväl i städer, mitt i skogen och i sommarhus. Gemensamma faktorn är att göra det stilrent – det är traditioner, materialen och helheten som gäller. Alla Aito-ugnar är designade och tillverkade i Finland och bär Nyckelflagga-märket.

Aito-bastuugnar är resultatet av traditioner, hög kvalitet och finess. Aito är naturligtvis ett ekologiskt val. Förutom vedeldade bastuugnar, finns det ett brett sortiment av Aito-eldstadsprodukter.

Många har får uppleva vad bästa möjliga bastu-upplevelsen handlar om, med en Aito AK-ugn. Den unika ugnen erbjuder perfekt värme för flera timmar, och den värms upp på en gång utan att behöva lägga till ved. Klassiska utseendet ser alltid bra ut, och tack vare materialen av högsta mäjliga kvalitet håller ugnen även till nästa generationer.

Narvi Oy är en finsk tillverkare av bastu- och eldstadsprodukter. Vi producerar under tre olika varumärken; Narvi, Aito och Kota