Narvi Wifi

UUTUUS Narvi WiFi -etäohjauksen avulla voit ohjata saunan kiuasta mobiilisovelluksessa missä ja milloin tahansa. Helposti ja turvallisesti. Sovellus kertoo kiukaan tilan, saunan lämpötilan ja jäljellä olevan lämmitysajan. Kun saavut perille, sinua odottaa lämmin sauna.

Narvi Wifi on sähkökiukaan elektroninen etäohjausjärjestelmä, jota voidaan ohjata etänä älypuhelimella tai tabletilla. Narvi WiFi on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää erillisen, kosketusnäytöllisen ohjaimen, lämpötila-anturin, tehoyksikön sekä tarvittavat välikaapelit liittimineen. Lisäksi tarvitset Narvin sähkökiukaan ilman ohjausta (E-malli*) sekä riittävän vahvan langattoman kotiverkon ohjaimen liittämiseksi internetiin. Langatonta ohjausta varten tarvitaan mobiililaite (iOS tai Android), johon saat veloituksetta ladattua (Google Playsta tai App Storesta) Narvin kehittämän, käyttäjäystävällisen sovelluksen.

Narvi on sovellusta kehittäessään pyrkinyt ehdottomaan helppokäyttöisyyteen. Niinpä kiukaan päälle laittaminen sujuu sovelluksesta yksinkertaisesti “kiuas päälle” -painiketta koskettamalla. Mikäli haluat saunaan tiettyyn aikaan, asetat vain haluamasi kellonajan sovelluksen helppokäyttöisestä valintakiekosta. Myös lämmityksen aloitusajankohdan valitseminen on mahdollista. Kiuas on hallinnassasi, ja sovelluksesta näet aina kiukaan kulloisenkin tilan. Myös muut perheenjäsenet voivat ohjata kiuasta omista
mobiililaitteistaan.

Tyylikäs, kosketusnäytöllinen ohjain voidaan asentaa pinta-asennuksena tai upottaa seinään ohjaimen mukana tulevaa kiinnityslevyä hyödyntäen. Ohjaimessa on kätevät hipaisunäppäimet sekä kaksirivinen näyttö, johon mahtuu paljon informaatiota. Kiukaan lisäksi sillä on mahdollista ohjata myös saunan valaistusta. Ohjain, kuten koko elektroninen etäohjausjärjestelmäkin, on valmistettu Suomessa.

Narvi Wifi -etäohjausjärjestelmä sopii seuraaviin Narvi E-sarjan sähkökiukaisiin:
• Narvi Saana E
• Narvi Smooth E
• Narvi Trio E
• Narvi Velvet E
• Narvi NC Electric E
• Narvi Ultra Small

*) E-mallin sähkökiuas on kiuas vastuksilla, ilman ohjainlaitetta.
Huom. Lämpötila-anturi on sijoitettava suoraan kiukaan yläpuolelle kattoon. Varmista lämpötila-anturin riittävä etäisyys tuloilmaventtiiliin.

Huom. Uusien tilausten toimituksissa on valitettavasti viivästyksiä, kysy lisää myyntitoimistoltamme.

Lue lisää täältä ja katso video täältä.

 

Tekniset tiedot

Narvi Wifi
Ohjaimen mitatleveys 11 cm, korkeus 15,5 cm, syvyys 3,2 cm
Reiän mitat upotettaessa seinäänleveys 9 cm, korkeus 13,5 cm, syvyys 3,5 cm
Kytkentä400V 3N~ / 230V 1N~/ 230V 3~
Teho (max)10,5 kW
Ohjaimen kaapeli10 m
Lämpötila-anturin kaapeli5 m
Tehoyksikön ja kiukaan välinen kaapeli1 m
Lämpötila-anturin sijaintisuoraan kiukaan päälle kattoon, varmista riittävä etäisyys tuloilmaventtiiliin

Käyttöohjeet ja esite

Narvi Wifi Quick Guide / pikaohje FI, GB

Narvi Wifi asennus -ja käyttöohje FI

Narvi Wifi -esite FI

WLAN-asennuksen lisäohje FI