UUTUUS Narvi WiFi -etäohjauksen avulla voit ohjata saunan kiuasta mobiilisovelluksessa missä ja milloin tahansa. Helposti ja turvallisesti. Sovellus kertoo kiukaan tilan, saunan lämpötilan ja jäljellä olevan lämmitysajan. Kun saavut perille, sinua odottaa lämmin sauna.

Narvi Wifi on sähkökiukaan elektroninen etäohjausjärjestelmä, jota voidaan ohjata etänä älypuhelimella tai tabletilla. Narvi WiFi on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää erillisen, kosketusnäytöllisen ohjaimen, lämpötila-anturin, tehoyksikön sekä tarvittavat välikaapelit liittimineen. Lisäksi tarvitset Narvin sähkökiukaan ilman ohjausta (E-malli*) sekä riittävän vahvan langattoman kotiverkon ohjaimen liittämiseksi internetiin. Langatonta ohjausta varten tarvitaan mobiililaite (iOS tai Android), johon saat veloituksetta ladattua (Google Playsta tai App Storesta) Narvin kehittämän, käyttäjäystävällisen sovelluksen.

Narvi on sovellusta kehittäessään pyrkinyt ehdottomaan helppokäyttöisyyteen. Niinpä kiukaan päälle laittaminen sujuu sovelluksesta yksinkertaisesti “kiuas päälle” -painiketta koskettamalla. Mikäli haluat saunaan tiettyyn aikaan, asetat vain haluamasi kellonajan sovelluksen helppokäyttöisestä valintakiekosta. Myös lämmityksen aloitusajankohdan valitseminen on mahdollista. Kiuas on hallinnassasi, ja sovelluksesta näet aina kiukaan kulloisenkin tilan. Myös muut perheenjäsenet voivat ohjata kiuasta omista
mobiililaitteistaan.

Tyylikäs, kosketusnäytöllinen ohjain voidaan asentaa pinta-asennuksena tai upottaa seinään ohjaimen mukana tulevaa kiinnityslevyä hyödyntäen. Ohjaimessa on kätevät hipaisunäppäimet sekä kaksirivinen näyttö, johon mahtuu paljon informaatiota. Kiukaan lisäksi sillä on mahdollista ohjata myös saunan valaistusta. Ohjain, kuten koko elektroninen etäohjausjärjestelmäkin, on valmistettu Suomessa.

Narvi Wifi -etäohjausjärjestelmä sopii seuraaviin Narvi E-sarjan sähkökiukaisiin:
• Narvi Saana E
• Narvi Slim E
• Narvi Smooth E
• Narvi Softy E
• Narvi Style E
• Narvi Trio E
• Narvi Velvet E
• Narvi NC Electric E
• Narvi Ultra Small

*) E-mallin sähkökiuas on kiuas vastuksilla, ilman ohjainlaitetta.
Huom. Lämpötila-anturi on sijoitettava suoraan kiukaan yläpuolelle kattoon. Varmista lämpötila-anturin riittävä etäisyys tuloilmaventtiiliin.

ENSIMMÄISET TOIMITUKSET VIIKKO 50/2020.

Lue lisää täältä ja katso video täältä.