Aikamme mahtimiehiä on pehmitelty Mäntyniemessä Aito AK-kiukaan löylyissä. Kaupunkikämpissä on vihdottu työpäivän pölyjä lattiakaivoon näpsäkän kokoisen narvilaisen voimin. Liki kahdeksankymmenen vuoden matkaan mahtuu monta hienoa käännettä ja koettua kiukaan suhahdusta.

Olemme markkinoiden ainoa, iso kiuasvalmistaja, jonka kaikki saunatuotteet ovat alusta loppuun Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja. Työllistämme noin 50 henkilöä. Olemme kasvaneet maltillisella omalla tekemisellä ja yrityskauppojen myötä: vuonna 2010 fuusioiduimme Aito-Lämpö Oy:n kanssa.

Saunakulttuurin syvä tuntemus ja innovatiivisuus ovat viitoittaneet tietämme saunojien sydämiin. Ylpeydenaiheitamme ovat erittäin kestävät ja helppohoitoiset emalipintaiset kiukaat. Kun elinkaariltaan pitkäikäisiin tuotteisiin yhdistetään tekniset innovaatiot kuten ainutlaatuiset putkistorakenteet, syntyy muiden muassa maailman vähäpäästöisimpiä kiukaita. VTT:n testien mukaan Narvi NC 16 -kiukaan hiilimonoksidipäästö CO on 0,07 %, kun sallittu raja on 1 %.

Meillä kiukaita suunnittelevat ja valmistavat ihan oikeat ja itsekin saunovat ihmiset. Voimme seisoa ylpeinä ja suoraselkäisinä tuotteidemme takana. Haluamme luoda kestäviä ratkaisuja rentouttaviin ja ansaittuihin hetkiin – vielä seuraavallakin vuosisadalla.

LÖYDÄ OMA PERHEESI