Narvi WiFi on suomalainen saunainnovaatio

There is an app for that. Näin voimme todeta ylpeästi nyt myös saunan lämmityksestä. Olemme kehittäneet järjestelmän, jolla teet saunomisesta entistä nautinnollisemman kokemuksen. Narvi WiFi -etäohjauksen avulla voit ohjata saunan kiuasta sovelluksen kautta missä ja milloin tahansa. Miltä kuulostaisi hiihtolenkillä päälle laitettu ja kotiin saapuessa valmis sauna, tai kiireisen arjen keskellä puhelimella sopivaksi säädetyt löylylämmöt?

Tästä helpommaksi se ei tule.

Sovellus kertoo kiukaan tilan, saunan lämpötilan ja jäljellä olevan lämmitysajan. Jos haluat ajastaa saunan tiettyyn aikaan, tai vaihtaa lämmitysaikaa, onnistuu se nopeasti. Kiukaan voi laittaa päälle ja sammuttaa yhdellä kosketuksella. Turvallista ja äärimmäisen helppoa.

Täydellinen kokonaisuus sisältää erillisen kosketusnäytöllisen ohjaimen, lämpötila-anturin, tehoyksikön sekä tarvittavat välikaapelit liittimineen, ja se on yhteensopiva Narvin E-mallisten sähkökiukaiden kanssa. Narvi Wifi toimii tietenkin sekä iOS:llä että Androidilla, sovellus on maksuton ja se löytyy sovelluskaupoista.

Narvi WiFi tuo sähkösaunomiseen täysin uuden ulottuvuuden. Tutustu järjestelmään tarkemmin tuotesivuillamme >

Lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta.

Contact us

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.