Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower
Cold plunge shower

Narvi Avanto

Narvi Avanto on uusi tuote, joka tuo aidon avantouintikokemuksen kotikylpylääsi.

Yksi pohjoismaisen hyvinvoinnin salaisuuksista on, että kylmä tekee hyvää mielelle ja keholle. Ihmiset ympäri maailmaa ovat ymmärtäneet avantouinnin ihmeen – pulahtaminen järveen tai mereen, jäähän kaiverretun reiän läpi tekee keholle ja mielelle hyvää. Tämän jälkeen lämmitellään kuumassa saunassa, jonka nautinnollisuus ja terveysvaikutukset ovat jo ennestään tiedossa.

Avantouinti, tai edes kylmyys ei kuitenkaan ole kaikkialla saatavilla.

Narvi Avanto mahdollistaa saman kokemuksen ympäri maailmaa ja tarjoaa monia samoja terveyshyötyjä kuin luonnonavanto. Tämä kaikki voidaan toteuttaa helposti ja tyylikkäästi itse, liittämällä Narvi Avanto suoraan suihkuun. Tuote soveltuu erinomaisesti kotiin, kuntosalille, kylpylään, hotelliin tai pukukoppiin – kaikkialla maailmassa Lapin – Euroopan viimeisen koskemattoman erämaan, puhtaan luonnon inspiroima Narvi Avanto yhdistää terveysteknologian pohjoismaiseen tietotaitoon ja luonnosta peräisin olevaan viisauteen. Tyylikäs, minimalistinen ilme on suomalaisen huippusuunnittelija Harri Koskisen tunnusmerkki.

Osta Narvi Avanto

Powered by Amandan®. Patented.

 

Kuvaus

Narvi Avanto-kylmäsumusuihku on täysin uusi tapa nauttia kylmän voimasta. Se voidaan asentaa mihin tahansa vesipisteeseen, mutta on suunniteltu suihkutankoon kiinnitettäväksi.

Avantosuihku kytketään sekoittimen juoksuputkeen. Kun Avantoa ei käytetä, toimii suihkuhana normaalisti. Avantosuihku saadaan päälle omasta säätimestä,jolloin vesi kulkeutuu suuttimien läpi, muodostaen erittäin hienon vesisumun. Hienon rakenteen vuoksi, keho reagoi sumuun kuteen jääkylmään veteen.

Narvi Avanto on saatavilla kiiltävän teräksisenä, materiaali on kestävää happoterästä. Suihku voidaan myös pinnoittaa teflonpinnoituksella, jolla saadaan aikaiseksi kaunis mattamusta väripinta.

Kylmähoitolaitteena Narvi Avanto on hämmästyttävän energiatehokas. Vettä ei tarvitse erikseen kylmentää, vesilähteen kylmä vesi riittää. Vettä kuluu yhden avantouintia vastaavan suihkun aikana 0,6 litraa, joka kahden minuutin suihkun ajan tarkoittaa yhteiskulutuksena 1,2 litraa. Tässä ajassa keho nauttii samoista terveyshyödyistä kuin avantouinnissa.

Tekniset tiedot

Narvi Avanto
Mitat ja paino
Korkeus36 cm
Leveys75 cm
Syvyys80 cm
Paino5,4 kg
MateriaalitKiillotettu haponkestävä teräs, suuttimet mukaan lukien

Käyttöohjeet ja esite

Narvi Avanto – käyttöohje