Narvi Black 20 VS

Puulämmitteisessä Narvi Black -kiukaassa on ajaton muotoilu toteutettu kestävin materiaalein. Ulkokuoren kulmien viisteet, etuosan vaakaraidoitus ja matta sävy luovat tyylikkään ilmeen. Kiuas on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kiukaan iso kivimäärä parantaa löylyjä, isompi kivimäärä antaa tasaiset ja miellyttävät löylyt. Valurautainen suuluukku isolla lasiaukolla luo tunnelmaa. Suuluukku on tukeva eikä väänny käytössä ja sen puista kahvaa on mukava käyttää. Kiukaan ulkovaippa on maalattu. Maalin alla on kestävä korroosiolta suojattu teräslevy. Kiukaassa olevat säätöjalat helpottavat asennusta. Suuri ja vahva arina sekä paloilmanohjaus tulipesän takasuojalevyn kautta varmistavat tehokkaan ja puhtaan palamisen. Järeä 10 mm paksu tulipesän katto tekee kiukaasta luotettavan ja pitkäikäisen. Kiuas voidaan liittää hormiin päältä tai takaa.

Narvi Black 20 VS -kiukaassa vesisäiliö sijaitsee kiukaan etuosassa ja sen tilavuus on 22 litraa. Vesisäiliössä on suuri helppokäyttöinen täyttöaukko ja hanan kätisyys on vaihdettavissa.

Narvi Black -malliston kiukaat ovat saatavana vain K-ryhmän rakennustarvikeliikkeistä kautta maan.

Tekniset tiedot

Narvi Black 20 VS
Löylyhuoneen koko10–20 m³
Mitat ja paino
Korkeus76 cm
Säätövara ±1,5 cm
Leveys48 cm
Syvyys66 cm
Kiukaan paino77 kg
Kivimäärä60 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta55,5 cm
Tulipesän katon vahvuus10 mm
Vesisäiliö22 l
UlkokuoriMusta maalattu
Suojaetäisyydet
Sivuille30 cm
Eteen50 cm
Ylös127 cm
Taakse20 cm

Käyttöohjeet

Käyttö- ja asennusohjeet

Narvi BlackFI, SE, EN, DE

Tutustu myös: