Narvi NC VS

Narvi NC -malliston minimalistinen muotoilu ja harkitut yksityiskohdat vastaavat laatu- ja tyylitietoisen saunojan toiveisiin. Korroosion kestävä ulkokuori on saatavina vähäeleisen mattamustana. Puiset kahvat luovat ilmeeseen kiinnostavaa kontrastia. Kivitilan uniikki savuputkisto maksimoi kontaktin kiviin ja kiukaan rakenne tekee palamisesta tehokasta ja ympäristöystävällistä. Kiuas lämpeneekin pienellä puumäärällä. Puulämmitteiseksi kiukaaksi Narvi NC-kiukaissa on pienet suojaetäisyydet. Kiuas takaa täydellisen saunakokemuksen tasaiset löylyt – tyylistä tinkimättä. Narvi NC-kiukaat valmistetaan käsityönä Rauman Lapinkylässä.

 

Kuvaus

Narvi NC 20 on saatavana 23 litran vesisäiliöllä (vs). Säiliö on joko oikealla tai vasemmalla puolella kiuasta. Vesi kuumenee samanaikaisesti, kun kiuas lämpenee löylykuntoon.

Narvi NC -mallisto koostuu laadukkaista premium luokan ominaisuuksilla varustetuista kiukaista. Kiukaissa on pelkistetty ajaton muotoilu sekä tarkoin harkitut yksityiskohdat kuten puiset käyttökahvat. Suuri kivimäärä ja tukeva rakenne takaavat tasaisen pehmeät löylyt. Jykevyydestä huolimatta kiuas lämpenee pienellä puumäärällä. Kiukaan tulipesän rakenne on uniikki, jonka ansiosta palaminen on entistä tehokkaampaa ja puhtaampaa. NC -kiukaissa on puulämmitteiselle kiukaalle pienet suojaetäisyydet.

Kiukaan vaippa on korroosiota kestävää terästä ja maalattu mustaksi. Kiukaassa on säädettävät jalat, joiden ansiosta kiuas on helppo asentaa paikalleen. Kiuas liitetään hormiin päältä tai takaa.

Tekniset tiedot

Narvi NC 20 VS
Löylyhuoneen koko10–20 m³
Mitat ja paino
Korkeus74 cm
Säätövara ±1,5 cm
Leveys59 cm
Syvyys57 cm
Kiukaan paino80 kg
Kivimäärä50 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta54,5 cm
Tulipesän katon vahvuus10 mm
Vesisäiliö23 l
UlkokuoriMaalattu, musta
Suojaetäisyydet
Sivuille15 cm
Eteen50 cm
Ylös120 cm
Taakse15 cm

Käyttöohjeet

Käyttö- ja asennusohjeet

Narvi NC 16, 20, 20 VS, 24FI, SE, EN, DE

Tutustu myös: