Narvi Velvet

Narvi Velvet puukiuas on suomalaisen käsityön taidonnäyte – yhdistelmä löylynautintoa, näyttävyyttä ja laatua.
Kiukaan lasiluukku luo löylytilaan lämmintä tunnelmaa, ja puiset kahvat lisäävät käyttömukavuutta. Kiukaassa on vaihdettava tulipesä, joka tekee siitä pitkäikäisen ja ekologisen valinnan. Narvi Velvet valmistetaan käsityönä Rauman Lapinkylässä.

Kuvaus

Narvi Velvet puukiuas on suomalaisen käsityön taidonnäyte – yhdistelmä löylynautintoa, näyttävyyttä ja laatua.
Kiukaassa on kaksiosainen vaippa, joka helpottaa kivien ladontaa. Lasiluukun avulla on helppo pitää yllä tasaista tulta ja samalla saadaan löylytilaan kodikas tunnelma. Puiset kahvat lisäävät käyttömukavuutta. Kiukaan vaihdettava tulipesä tekee siitä kestävän ja ekologisen valinnan. Narvi Velvet on huippulaadukas kiuas, jonka tulipesän katon vahvuus on 10 mm.

Narvin puulämmitteiset kiukaat ovat olennainen osa suomalaista saunakulttuuria. Ne ovat toimineet lämmönlähteinä erikokoisissa ja näköisissä saunoissa vuosikymmenien ajan. Puulämmitteinen kiuas luo saunaan ainutlaatuisen tunnelman ja mahtavat löylyt.
Yleensä ”puukiuas” tarkoittaa jatkuvalämmitteistä kiuasta, jota lämmitetään myös saunomisen aikana. Puulämmitteinen kiuas tulee kytkeä hormiin, jota pitkin savu poistuu löylyhuoneesta. Saunahormi on erinomainen ratkaisu silloin, kun perinteistä savupiippua ei ole. Puukiukaan turvaetäisyydet on myös syytä huomioida ja tarvittaessa käyttää kiukaan suojaseiniä, kiukaan asennusalustaa ja eduspeltiä.

Tekniset tiedot

Narvi Velvet 20
Löylyhuoneen koko8–20 m³
Mitat ja paino
Korkeus78 cm
Säätövara ±1,5 cm
Leveys54 cm
Syvyys58 cm
Kiukaan paino89 kg
Kivimäärä160 kg
Liitinhormin ulkohalkaisija119 mm
Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta60 cm
Tulipesän katon vahvuus10 mm
Suojaetäisyydet
Sivuille15 cm
Eteen50 cm
Ylös122 cm
Taakse20 cm

Käyttöohjeet

Käyttö- ja asennusohjeet

Narvi Velvet ja Stony FI GB DE SE RU

Tutustu myös: